Svinjsko meso, dimljene kobasice, teleća ili pileća džigerica, ćevapčići, paprika, crni luk; preliveno prelivom od belog luka, garnirano pečenim kockicama začinjenog hleba.
- 350 gr svinjskog mesa ispečenog na roštilju i isečenog na kocke
- 250 gr teleće ili pileće džigerice ispečene na roštilju i isečene na kocke
- 250 gr dimljene kobasice ispečene na roštilju i isečene na komade
- 250 gr mlevenog mesa za ćevape
- 200 gr crnog luka isečenog na rebarca
- 1 zelena 1 crvena i 1 žuta paprika isečene na kocke
- za preliv: 2 dl ulja, 6 čenova seckanog belog luka, so, biber, 2 kašičice aleve paprike, 1 kašičica ljute aleve paprike
- 4 do 5 kriške hleba, premazane prelivom, ispečene na roštilju i isečene na kocke, servirane oko mućkalice sa čačkalicama.
Нема коментара:
Постави коментар