BROKOLI
Na pari: 5–6 minuta
Blanširanje: 2–3 minuta
Kuvanje u vodi: 4–5 minuta
KELERABA
Na pari: 30–35 minuta
Kuvanje u vodi: 15–30 minuta
CVEKLA
Na pari: 40–60 minuta
Kuvanje u vodi: 30–60 minuta
BORANIJA
Na pari: 5–15 minuta
Blanširanje: 4–5 minuta
Kuvanje u vodi: 10–20 minuta
PASULJ
Na pari: 10–20 minuta
Blanširanje: 5–10 minuta
Kuvanje u vodi: 20–30 minuta
KELJ
Na pari: 4–6 minuta
Blanširanje: 4–5 minuta
Kuvanje u vodi: 5–8 minuta
KUPUS
Na pari: 5–8 minuta
Kuvanje u vodi: 5–10 minuta
ŠARGAREPA
Na pari: 10–15 minuta
Blanširanje: 4–5 minuta
Kuvanje u vodi: 15–20 minuta
KARFIOL
Na pari: 15–20 minuta
Blanširanje: 4–5 minuta
Kuvanje u vodi: 10–15 minuta
PATLIDŽAN
Na pari: 15–30 minuta
Blanširanje: 10–15 minuta
Kuvanje u vodi: 10–15 minuta
PARADAJZ
Kuvanje na pari: 2 - 3 minuta
Blanširanje: 1 - 2 minuta
PAPRIKA
Na pari: 2–4 minuta
Blanširanje: 2–3 minuta
Kuvanje u vodi: 4–5 minuta
GRAŠAK
Na pari: 3–5 minuta
Blanširanje: 2 minuta
Kuvanje u vodi: 8–10 minuta
KROMPIR
Na pari: 12–30 minuta
Kuvanje u vodi: 20–30 minuta
SPANAĆ
Na pari: 5–6 minuta
Blanširanje: 2–3 minuta
Kuvanje u vodi: 2–5 minuta
TIKVICE
Na pari: 5–10 minuta
Blanširanje: 2–3 minuta
Kuvanje u vodi: 5–10 minuta
ARTIČOKA
Kuvanje na pari: 30 do 60 minuta
Kuvanje u vodi: 25 do 40 minuta
ŠPARGLA
Kuvanje na pari: 8-10 minuta
Kuvanje u vodi: 5-12 minuta
CRNI LUK
Kuvanje na pari: 20-25 minuta
Kuvanje u vodi: 20-30 minuta
PAŠKANAT
Kuvanje na pari: 8-10 minuta
Kuvanje u vodi: 5-10 minuta
Нема коментара:
Постави коментар