Izvor slike: zena.blic
Remulad sos - u gotov majonez umešati sardel-pastu, peršun, krastavčiće, kapre i začiniti po ukusu.
- 6 dl majoneza
- 30 gr kapri
- 1 tuba sardel-paste
- 200 gr seckanih kiselih krastavčića
- so
- peršunovo lišće
Ram majonez - gotovom majonezu dodati pavlaku i vino, začiniti po ukusu.
- 5 dl majoneza
- 1 do 2 dl belog vina
- do 2 dl slatke pavlake
- 100 gr limuna, sok od limuna
- 10 gr senfa
- so
Tartar majonez - u gotov majonez dodati ringlice, seckane krastavčiće, peršun i začiniti po ukusu.
- 6 dl majoneza
- 200 gr kiselih krastavčića
- 30 gr ringlica
- 30 gr kapri
- so
- peršunovo lišće
Ruski majonez - u gotov ram majonez dodati iseckano meso langusta i kavijar.
- 6 dl ram majoneza
- 100 gr kuvanog i iseckanog mesa langusra ili homarda
- oko 30 gr kavijara
Нема коментара:
Постави коментар